הדבר הראשון שמגישים לנו במסעדה כאשר אנחנו מתיישבים במקום הוא התפריט. לתפריט יש משמעויות רבות באירוח והוא יכול להעיד רבות על רמת האירוח והאוכל עצמו. השקעה בתפריט היא חשובה, הן מבחינת התוכן והן מבחינת הנראות, ויש אנשי מקצוע שיודעים לעשות זאת בצורה איכותית. לגבי התוכן, חשוב שהתפריט יהיה מגוון ויציע מספר מנות לכל סועד, גם אם ישנם הגבלות של כשרות, מחלות כמו צליאק או סתם סלידה ממאכלים מסוימים. כאשר יושבים בבר אוכל, התפריט צריך להיות אפילו יותר חכם, שכן הוא אמור להציע מנות שיחמיאו לאלכוהול.
אנשים מגיעים לברים כדי לשתות, אך גם כדי לנשנש. לא מדובר לרוב בארוחה מלאה, ולכן צריך לספק מנות טובות שהולכות יד ביד עם בירות ויין. בכל בר אוכל תפריט חייב להיות מסודר, קריא, וכזה שנותן כמה שיותר פרטים על המנה או על השתייה. וזאת בכדי להימנע מאי נעימות, החזרות והפסדים כספיים למקום. כאשר יש תפריט טוב, וכזה שגם מתעדכן מפעם לפעם, המקום רק מרוויח, מפני שהוא נותן את השירות המלא לקהל, מרענן את עצמו ומסקרן את הקהל, שירצה לבוא שוב אם ההבטחות אכן מתקיימות.אם אתם מחפשים ברים מומלצים שיתנו לכם מענה גם לנושא האלכוהול וגם למנות, אנו ממליצים לכם להגיע לבירגארדן.
שילוב מושלם
קשה למצוא מקומות שמשלבים בצורה טובה בין אלכוהול לאוכל, אם כי רשת בירגארדן היא ללא ספק אחת כזו. ברשת שמים דגש על אלכוהול איכותי, וכזה שקשה מאוד למצוא בארץ. אלכוהול ייחודי הוא כזה שגורם לחובבים שלו להגיע לכל מיני מקומות, לבטח אם יש אוכל שמחמיא לו בצורה אידיאלית. מעבר לתוכן, בבירגארדן שמים דגש גדול על יחס אישי וחם לכל לקוח, והחלו לאחרונה לארח אירועים קטנים של עד כמה עשרות אנשים בחלק מהסניפים, כדי לתת עוד אפשרויות לאנשים שאוהבים את הרשת. אם אתם מתעניינים בהשכרת מקום לאירוע קטן, נשמח לארח אתכם בבירגארדן.