מסעדות שוקקות חיים, הן מסעדות המאפשרות חוויות אירוח מלאת תנועה וחיות. ישנן לא מעט מסעדות מומלצות בהוד השרון שכאשר נכנסים אליהן, אפשר לגלות אנשים שהגיעו כדי ליהנות. הם משוחררים, נעימים ומתבטאים מהלב – והם שם כדי להתחבר. כשמסעדה מכינה את האווירה הנכונה, האנשים הנכונים יגיעו. וכשזה במקרה האפי האוור בביר גארדן…
לפני שנדבר על הקשר בין האפי הוואר בביר גארדן, לבין מסעדות שוקקות חיים, נרצה לציין את הפיל שבחדר. אלמנט החברה. בתקופה של ימינו – סביר שלפחות חלקנו הזדמנו להרכיב מסיכות, או לשמור מרחק נגיעה מאי אילו אנשים מעת לעת. בין אם יצא לנו לחוות זאת ובין אם לאו, ייתכן שהיה בכך מעין אלמנט מבודד, מרחיק – דבר מה שפשוט מרגיש רחוק. באם נוסיף על כך תקופות בידוד וסגר, יחד עם הצפות רגשיות שיכולות לעלות מן הצורך של אנשים לפגוש אחד את השני במפגש קרוב ואמיתי, יחד עם עניינים אחרים שיכולים לצוף בתקופה הזו – אפשר להבין מדוע מי מאתנו היה רוצה להיות בחברה טובה, לפחות מעת לעת.
ובכן, מסעדות שוקקות חיים, כאלו שיודעות לספק את הסחורה ולייצר מקומות עם אווירה שכיף להיות בה – יכולות להעניק את הריפוי. כחלק מהכלים האפשריים ליצירת אווירה שכזו – אפשר לציין את ההאפי האוור של ביר גארדן, מתרחשת בין השעות 16 ל-19 בימים ראשון עד חמישי, ובמסגרתה ניתן לקבל 1 פלוס 1 על כל הבירות ואפילו 10% הנחה על המאכלים. במסגרת כך, אפשר שיקרו שני דברים: